7/15/2010

Shopping :)

Nakupovanie v Žiline nie je vôbec jednoduché,keďže tu dokopy okrem New Yorkeru,Gate,Takka a podobných obchodov nič nemáme.Celé mesto chodí v tom istom  a tak radšej nakupujem len keď som mimo (BA,Rakúsko a tak .. ) :) Čoskoro sa to však už má zmeniť *YAHOO*,pretože sa otvára Aupark a Mirage ..musím si však počkať do jesene .. :)
V skutočnosti mi však príde ten Aupark oveľa škaredší,ako na obrázku ..má také nemocničné farby :D Ale aspoň niečo :)
Na Mirage sa teším viac,má tam byť Marks and Spencer,Lindex,Tally Weijl ...a otvoriť ho majú v októbri :)




5 komentárov:

  1. Já bych řekla, že ve celkých centrech se zajímavý věci shánějí kolikrát obtížněji, než v malých krámech. Malý outlety nebo sekáče nemáte? :) Tak zatím to alespoň ten internet jistí... :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja nemám problém s obchodmi /som z BA/ ja mám skôr problém niečo si vybrať, niekedy moje nákupné poflakovanie trvá aj 4hodiny! :D
    Btw Marks and Spencer má pekné kúsky, aj v Tally Weijl-e majú zaujímavé veci. Najradšej mám v poslednom čase HMko a Ann Christine-ten obchod som objavila v Eurovee a je tam viacero štýlov :] Tak ti prajem aby si si potom užívala tie nákupy v jeseni :] Papa!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Shopping = môj najobľúbenejší šport :D ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. souhlas s Yves (:
    Jinak zkoušela jsi nakupovat přes Internet? Taky to není špatné, je tam větší výběr (:

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Souhlasím s Martisem....přes net je to skutečně fajn, ovšem nejlepší je asi si vyzkoušet věci přímo a neplatíš dovozné, ale co se týče originálních kousků, tak je pravda, že na netu jich najdeš nejvíce. ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank You for all Your comments :)