1/02/2011

How i celebrated New Year :)

Program na Silvester som riešila na poslednú chvíľu (celá ja) a nevedela som sa rozhodnúť či ísť na chatu s kamošom,alebo do mesta.Nakoniec zvíťazilo mesto(zásluhu má na tom aj kamoška,ktorá ma presvedčila).
Od deviatej večer som nepretržite tancovala (s výnimkou polnoci,keď sme vybehli na námestie pripiť si a omrknúť ohňostroj) a domov som sa dostala o pol tretej ráno.
Boli sme v klube 54,kde bolo po polnoci už úplne plno,avšak úžasná atmosféra.Aj DJ bol fajn,aj keď tie slovenské ,,hity" ktoré začal púšťať krátko pred polnocou si mohol odpustiť,fakt zle sa na to tancuje.Mala som trošku problém zbaviť sa jedného otravného chalana,ale inak tú noc hodnotím na 1*.



Priamo z klubu nemám žiadne fotky,bála som sa o foťák (totiž deň predtým som stratila šál a mala som strach,že sa to zopakuje, a tentokrát na foťáku).Čiže len môj ,,dance" outfit.Plus dole pár random fotiek z druhého dňa.







A na záver najkrajší darček od Leni :*
V stredu sa s kamarátmi chystám do Viedne.Nemôžem sa dočkať!Netuším však ako vstanem na vlak - ide nám o tretej a o piatej ráno..ešte sme sa nerozhodli ktorým pôjdeme.Dúfam,že stihnem aspoň ,,malý" nákup v Lushi.
A vy čo chodíte do Viedne pravidelne,nejaké tipy kam ísť ?

7 komentárov:

  1. krásné fotky!!! :-)
    tu zrcadlovku Ti závidím

    OdpovedaťOdstrániť
  2. moja som rada ze sa ti paci ale ja som dostala najkrajsíe nausnickyy dakujeeem :-))))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten diár je krásny a prstene taktiež:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. och, aké je jednoduché zmeniť obyčajný jogurt na usmievavý :) Veľmi efektné! ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. diářek krásný a ten soví prstýnek také vlastním.....:-)))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. máš moc krásné fotky! :)
    a na jídlo si určitě zajdi někam k radnici.. tam jsou skvělé italské restaurace :) ale u násměstí taky určitě něco najdeš...

    OdpovedaťOdstrániť

Thank You for all Your comments :)