1/07/2013

Korres

O značke Korres ste už väčšina z vás určite počuli, je to grécka kozmetika vybudovaná na homeopatických základoch.V ich výrobkoch sa nenachádzajú žiadne minerálne oleje ani silikóny, je to prírodná kozmetika ktorá využíva liečivé byliny a vysoko účinné prírodné látky (teda aspoň tak mi to prezentovala pani v obchode, kde majú veľmi príjemný personál, takže spokojnosť vo všetkých smeroch).
Chcem vám predstaviť najnovší prírastok, ktorým je sada starlostlivosti o pleť s granátovým jablkom. Je určená pre mastnú až zmiešanú pleť a jediné čo môžem tejto sade vytknúť je, že je príbalový letáčik v gréčtine a po anglicky je tam len pár odstavcov.
Je to balenie ideálne hlavne na cesty a nachádza sa tam peeling, čistiaca maska, hydratačný krém-gél a čistiaci gél.Najviac mi vyhovuje asi tá maska, ktorá fakt robí zázraky :)

Vlastníte nejaký Korres výrobok? 

10 komentárov:

  1. Ja som mala Korres šampón a bol skvelý!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. hmm, zaujímavé :) kde ju môžem dostať kúpiť ??

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. na internete sa to viac oplatí (napr. http://www.kozmea.sk/pletova-kozmetika-predaj-korres) ale u nás v žiline je predajňa v auparku neviem ako v ostatných mestách :)

      Odstrániť
  3. Korres jsem nikdy v životě nevyzkoušela! Název mi připomíná název lepidla na základce :D Uvažuju, že se tam zasstavím, až půjdu kolem ...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. měla jsem makeup, pudr, tvářenku a z píče masky a tělový sprej.. na nic nemůžu říct jedinou výtku jedny z nejlepší věcí co jsem kdy měla, bohužel tady už si je za tu cenu nekoupím.. počkám si zase do řecka:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Korres jsem nikdy nevyzkoušela, ale zní to suprově! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nikdy v živote som o totmo tuná nepočula O.o

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ja tuto značku nepoznám a ešte som nič od nich neskúšala. Takže novinka pre mňa :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank You for all Your comments :)