1/25/2013

manufaktura.

Odkedy u nás v Žiline otvorili obchod s touto kozmetikou, často tam nakupujem - hlavne sprchové gély a podobne, najnovšie ma láka pivná kozmetika, ktorú vyrábajú (milujem pivo proste). Manufaktura je česká firma, ktorá netestuje na zvieratách,má priaznivé ceny a má originálne zloženie (moravské víno, české pivo, karlovarské žriedelné soli, bylinky) .Na Slovensku je zatiaľ len v žilinskom a košickom Auparku a v Bratislave.

Najnovší prírastok je peelingové rastlinné mydlo s mandĺovým olejom - pomaranč a grep. Chvíľu mi trvalo, kým som si zvykla na jeho vôňu, pretože citrusovú arómu moc neobľubujem.Teraz ho však denne používam pri sprchovaní po cvičení a neviem si ho vynachváliť, i keď vôňou by mi asi viac vyhovovala jeho marhuľová verzia.

Ďalším mojim obľúbencom je zjemňujúci sprchový peeling slivky s obilnými klíčkami a panthenolom, ktorý bol v limitovanej edícií a už som ho bohužiaľ nikde nenašla, teraz majú v limitke vanilku.Obsahuje marhuľové škrupinky a vyhladzuje pokožku. Narozdiel od mydla krásne slivkovo vonia a je to asi najlepší peeling aký som kedy mala. Dostala som k nemu aj sprchový gél, ktorý som však v rekordnom čase minula, a tak som ho ani nestihla vyfotiť.

Kto sleduje môj blog dlhšie, určite si stihol všimnúť moju lásku k čajom.Najradšej mám,samozrejme,zelený -  neosladený a s citrónom, toho vypijem denne litre.Niekedy to však chce zmenu, a tak siaham po čajoch s nezvyčajnými príchuťami a tých ponúka Manufaktura viac než dosť. Tomuto upragnutému zelenému čaju MOJITO nemôžem nič vytknúť, a okrem toho zelený čaj posilňuje imunitný systém, podporuje chudnutie a má omladzujúce a protirakovinové účinky.Tiež ho tak zbožňujete ? A tento chutí výborne aj vychladený,s ľadom a nakrájaným citrónom. 

3 komentáre:

  1. oooohh anooo manufaktura !! ja som si vypestovala miernu zavislost v poslednej dobe :D..len som si nikdy nevsimla ze tam maju caje...musim vyskusat...
    ten sprchovy gel vyzera uzasne..ja som zasa ten vinovy typ ..taktiez aj v tej ich kozmetike :)
    http://neon--dust.blogspot.sk/2012/12/lahvenky.html#comment-form

    OdpovedaťOdstrániť
  2. manufaktura ma láka dlhšiu dobu a u nás v poprade v maxe majú "stánok" s ich produktami tiež :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Je aj v Nitre v N-centre

    OdpovedaťOdstrániť

Thank You for all Your comments :)