2/25/2013

i’m not happy and i’m not sad.

Mám hrozne veľký problém a tým je, že si nemám čo obliecť. Viem, túto vetu vypustí z úst nejedna žena a pritom má plnú skriňu oblečenia, u mňa je to však momentálne naozaj pravda. Keďže sa sťahujeme, všetko oblečenie mám už zbalené v krabiciach a je v dome, zatiaľ čo ja prechodne bývam u deda kde som si zobrala fakt len pár vecí, pretože som nerátala, že sa to predĺži na takú dlhú dobu. Ak však všetko pôjde ako má, budúci týždeň by som si už mala ukladať veci do šatníka (júú, vždy som chcela mať veľký šatník!:D). Dnes som si kúpila trojo nových šiat, ktoré sú skôr letné, takže ich uvidíte zrejme len v nejakom new in-e, ak sa mi do toho bude chcieť. Už som si toľkokrát sľúbila, že sem budem častejšie prispievať, a tak sa do toho po presťahovaní snáď už dokopem. 
Teraz si však chcem hlavne užívať prázdniny, máte aj vy ? :)
 A ospravedlňujem sa za fotky na ktorých vyzerám ako 12-ročná ale iný materiál nemám,bohužiaľ.

3 komentáre:

  1. aj tú najhoršiu fotku by zachránili tvoje vlasy takže sa neboj :D ja nemám ešte prázdniny a ticho závidím , užívaj :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. My máme prádzniny až budúci týždeň, ale tento som do stredy maró idem až štvrtok-piatok, čiže lehárko, užívam si aj tvoje prázdniny :D
    inak si krásna, nevyzeráš na 12 a si rpzkošná :) a vlasy bomba !!! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank You for all Your comments :)