8/15/2013

purple hair.

Užívam si posledné prázdninové týždne, na Grejpe kradnem s Cherry víno, pijem pivo zadarmo, hreším langošmi a vodkou s Red Bullom, spoznávam tony nových ľudí a najnovšie farbím všetko naokolo fialovou, šetrím prašule na sobotňajší výlet do Trenčína, konečne žiadny stereotyp, som voľná.. občas smutná, no viem, že vždy mám okolo seba ľudí na ktorých sa môžem spoľahnúť - a toto je najpeckovejšie leto!
..
Niekedy je najlepšie nechať odísť ľudí, ktorí vám spôsobujú už len bolesť, aj keď milujete a je to ťažké, netreba sa kvôli tomu opúšťať, krásne veci končia a prídu ešte krajšie, život je síce krátky ale je to najdlhšia vec akú zažijete. Každá jazva na srdci ma robí silnejšou, dáva mi lekcie aby som bola opatrnejšia.. a aj keď teraz tvrdím, že sa bojím lásky,viem, že príde znova, bude iná, možno slabšia, možno intenzívnejšia, no snáď ma spraví šťastnou. Pretože žiadny chalan mi nestojí za slzy a ten ktorý by stál, by mi ich nespôsobil. Prišla som do toho štádia kde som si uvedomila, že niektorí ľudia síce môžu ostať vo vašom srdci, ale bude lepšie, keď nezostanú vo vašom živote :)

12 komentárov:

  1. Týjo, ty vlasy vypadaji dost hustě!!:P

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Perfektná kombinácia farby vlasov!!! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zamilovala jsem se do tvých vlasů <3 a ten outfit je taky skvělý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, na mém blogu je Giveaway o MaryKay best-seller řasenku Ultimate Black. Stačí splnit 3 základní jednoduché body a řasenka může být tvá. Nenech si to ujít.

    http://wooklook.blogspot.com/

    a super fotkyyy :))) :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Outfit je přímo super! ty tvoje vlasy wow

    OdpovedaťOdstrániť
  6. konečne si sa dopracovala k tej správnej fáze!! :D

    OdpovedaťOdstrániť

Thank You for all Your comments :)