2/02/2014

how i live now

Pred týždňom som si odfarbila odrasty.. v škole už jasali, že konečne vyzerám ako človek ale vydržalo mi to deň, potom som si dala na celú hlavu ružovú. V piatok som šla žiť a myslela som si, že som stratila čiapku, a pritom som ju mala celý čas vo vrecku haha.. ale domov som šla bez nej, a tak som zas na antibiotikách. Ja som taký zmätkár, mňa fakt nikde nezamestnajú. Už len prežiť tých pár mesiacov do matury, tej písomnej sa tak nebojím, ale ústna z bio a nosky bude zabiják, hlavne keď ja sa to neviem donútiť učiť. Ale však času dosť, nie? Idem si pozrieť film a naďalej prokrastinovať, veď som chorá predsa. Dúfam, že ste strávili víkend zmysluplnejšie ako ja :)

9 komentárov:

  1. Vždycky jsem zbožňovala tu tvoji hravost s vlasy, co se týče mě, tak jsem lenoch, kdysi jsem střídala blond a hnědou, teď jsem se nemohla rozhodnout, tak mám obě (ombré, nečekaně). A to triko Star Wars je bezkonkurenční, ale to ty určitě moc dobře víš. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. waaaa, Star Wars trikooo! <3333
    víkend jsem stravila nad maturitni praci, takze o nic moc smysluplnejsi:/:D

    - V.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne sa páči to modrá bunda, vlasy už až tak moc nie, tri drsné prechody sú moc pre moje oko, ale fajn no. prajem ti potom takých skušajúcich na nosku, ako boli minulý rok na našej škole, radili rukami, nohami, vlasmi, límčekmi... chápať že všetkým, ale bolo to celkom milé sledovať (hlavne keď boli niektorí takí tupí, že ani to nezaberalo :D )

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Odrosty jsou zlo,fakt mě štvou,nebaví mě je barvit..ale s tou růžovou si udělala dobře,vypadá to tak mnohem lépe.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. akú farbu si použila na odrasty? povieš mi prosím presný názov? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. vždyť ty vlasy byly pěkné .___.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. ta mikča s kočkama je parádní!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. qwoahrpiosahfklôjsbvôwaebior ty party zena s mackami co mi utiekla z ancharu fnuq

    OdpovedaťOdstrániť

Thank You for all Your comments :)