6/23/2013

little new in.

V obchodoch sú konečne zľavy, no nejak mi nič neučarovalo, zo zliav som si vlastne kúpila len to The New Icons tričko a nohavičky (a ešte stan ale ten som nefotila :D), inak bolo všetko za plnú cenu .. a to som fakt poctivo snorila. Ide to s tým sortimentom v obchodoch dole vodou. No nič, peniaze aj tak radšej miniem na festivaly, veď leto sa už v podstate pre mňa začalo a vo štvrtok smer Topfest, stretnem sa tam s niekým z vás ? :) 
Idete na nejaké fesťáky ?
Boom okolo tohoto trička je už dávno preč, no za 5 eur som ho tam proste nechcela nechať a u nás som ho aj tak na nikom nevidela, zrejme ho balím so sebou na Topfest.
Keď už neviem čo kúpiť, vždy zablúdim k spodnému prádlu a málokedy odolám. Stále mám pocit, že ho mám hrozný nedostatok, neviem kde mi furt mizne. Cez leto si chcem zadovážiť nejaké od VS, lebo to mi najlepšie sedí a je jednoducho krásne. I keď také Topshopácke tiež stojí za hriech.
Tričko s Freddiem Mercurym mám z chlapského HáeMka, kde sa vyskytujem pomerne často. Milujem Queen a jeho pesničky ma nikdy neomrzia. Čiernu "koženú" sukňu som mala vo wishliste už asi rok a konečne som objavila nejakú aj v našich obchodoch (a k tomu za skvelú cenu).
Suchý šampón je na festival nezbytnosťou, už som ho aj vyskúšala tak sa tešte na recenziu :)

7 komentárov:

  1. Úžasné věci a to tričko s Fredym- aach, asi bych se někdy měla konečně do toho pánského háemka dokopat :D a to spodní prádlo je taky strašně boží :D já mám třeba prostě strašnou slabost pro to z háemka, nemůžu si pomoct :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. čožeee, ty ideš na topfest??? strašne som tam chcela ísť, ale nemám peniaze, takže nič.:))si to uži.:) a tretia fotka najskvelejší outfit.^^

    OdpovedaťOdstrániť
  3. božské gaťky! a ako tereza, aj ja nakupujem aj v detskom oddelení :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Smiem sa opýtať odkiaľ máš u koženú sukňu, vyzerá božsky a tiež ju už nejaký čas hľadám ;) ďakujem ;)

    OdpovedaťOdstrániť

Thank You for all Your comments :)