10/31/2010

Dnešok som strávila behaním po meste s Lolou a Leňou (ktorá už ,mimochodom, odišla späť do ČR a príde až na Vianoce :/).Boli sme v Auparku kde sme strávili nejaký čas v  H&M,aj keď tam dokopy nič nemajú.Ale Leňa si kúpila také pekné náušnice a ja som konečne objavila tak potrebný tenký hnedý opasok,pre ktorý sa tam zajtra idem staviť.Dúfam,že tam na mňa čaká ..a silno rozmýšľam aj nad tým bodkovaným dáždnikom s úžasnou zahnutou rúčkou (viete,čo myslím?).


Ešte však neviem či budem mať čas sa tam staviť,keďže mám celý deň upratovať dom (ešteže si vymysleli ako ma zamestnať,lebo ja cez prázdniny faaakt nemám nič v pláne .. ),musím ísť na obed k dedovi a na hroby ...a v utorok sa učiť.Ani neviete akú radosť mi spravilo keď som na zastupovaní uvidela,že nám v stredu odpadajú posledné dve hodiny,takže mám len 5 :)A ešte väčšiu radosť mi spravili doma,pretože koláč im veľmi chutil a nič z neho už neostalo...a ja som ani neochutnala :D
V skutočnosti niesom taká bledá,to ten blesk :D

6 komentárov:

  1. Ta sovička je krásná =).
    Závidím ti. ;)
    Pěknýý blog =*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. sovička krásna :)
    Tie mačiatká už očividne čistokrvné nie sú, že? :DD
    tvoja fotka dokonalá, mohla by si si ju dať ako profilovú na facebooku ;-)
    náramky by si mi mohla podarovať xD
    a oné.. na poslednej fotke, chalan v čiapke sivej.. tvoj spolužiak?? (matne sa mi zdá, že je so mnou v skupine na birmovke.. alebo v tej druhej, to už neviem xD)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. úžasná sovička!;)
    a tie mačiatka.. rozkošné!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jéé.. ty koťátka jsou skvělý! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. odpadavam s dvoch veci z toho uzasneho vrkoca chcelo by to sem dat postup:)
    A z tej naadhernej britskej macicky:))

    OdpovedaťOdstrániť

Thank You for all Your comments :)