10/22/2010

H&M FINALLY in Žilina

Včera som bola na oficiálnom otváraní žilinského Auparku a poviem vám,som absolútne sklamaná.Niesú tam žiadne nové obchody,keď nerátam H&M,HUMANIC či Deichmann..Vysvetlí mi niekto na čo nám sú v ZA 3 Orsay-e?2 New Yorkeri a Gatei ?Ten park tam bol krajší :( No aspoň som sa obšťastnila novým tričkom a stretla plno známych :)Včera som si objednala nejakú kozmetiku z Lushu (poštovné na Slovensko 250Kč?nepreháňajú to trošku??) a dúfam,že na budúci týždeň mi dojde .. už sa teším na ten voňavý balík a určite spravím fotodokumentáciu :)


+ video zo školy:)

6 komentárov:

  1. Mňa Aupark nesklamal,bo sem od neho ani nič extra nečakala no :P
    Ďakujem za pochvalu :*
    Inak,aj ja sem videla ten film a bol nadmieru skvelý ;))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som zatiaľ bola spokojná iba s Mlynmi v Nitre :D Tam nájdem všetko. V žilinskom som nebola, možno raz sa aj tam dostanem, no bratislavský 0 bodov u mňa. Tá taška z HM je super:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja sa teším na HM-ko, zatial bolo najbližšie v BA-a to je pre mňa ďaleko, tak som chodila do Prahy-tam ich bolo hned viacej. Ale aj Mango bude dobré :) a tá taška je perfektná!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. H&M miluju a rovněž nechámpu, proč máte tři Orseye? Je to divné docela. Jinak buď ráda za poštovné, kámoška platila i 500 za kosmetiku. Je to děsně předražené no. :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  5. I love H&M!
    I like your blog!
    my name's martina and I come from Italy...I would like you visit my blog!I wait you and your tips!kiss kiss ^^

    OdpovedaťOdstrániť

Thank You for all Your comments :)